Fietsen verwijderen

Voor bouwwerkzaamheden worden er soms fietsenrekken verwijderd of verplaatst. Op deze pagina lees je de meest recente verwijderingsacties en kun je zien wat er met je fiets is gebeurd.

Staat of stond je fiets niet op een van onderstaande locaties? Dan kan het zijn dat je fiets door de gemeente is verwijderd omdat de fiets verkeerd gestald stond of te lang op een bepaalde plek was geparkeerd. Lees meer>>

Vanaf 18 maart: fietsen weg bij Hollandse Toren/Vredenburgplein
Op het stuk tussen Cosmo-kappers en KFC wordt de waterleiding vernieuwd. Deze werkzaamheden duren een maand en starten vanaf maandag 18 maart. De werkzaamheden zijn onderdeel van de herinrichting van het Vredenburgplein. De fietsen tussen de Zara tot aan Starbucks worden verwijderdom veilig te kunnen werken.

Vanaf 15 april: fietsen weg op hoek Rijnkade-Mariaplaats
Bij de Mariaplaats met hoek Rijnkade wordt er gewerkt aan kabels en leidingen. Daarom worden fietsrekken op deze locatie tijdelijk afgezet en is het niet mogelijk hier je fiets te parkeren. Voor Koningsdag zal de afzetting worden opgeheven en zijn de rekken weer te gebruiken.Verwijderde fiets ophalen

Stond je fiets in deze rekken en is hij weggehaald? Dan staat hij nu bij het Fietspunt. Dat is het fietsdepot aan de Koningin Wilhelminalaan 2A. Daar gebrachte fietsen kan je binnen twee maanden gratis ophalen met een passende fietssleutel. Kijk hier voor openingstijden en precieze locatie van het Fietspunt.