Fietsen verwijderen

Voor bouwwerkzaamheden worden er soms fietsenrekken verwijderd of verplaatst. Op deze pagina lees je de meest recente verwijderingsacties en kun je zien wat er met je fiets is gebeurd.

Staat of stond je fiets niet op een van onderstaande locaties? Dan kan het zijn dat je fiets door de gemeente is verwijderd omdat de fiets verkeerd gestald stond of te lang op een bepaalde plek was geparkeerd. Lees meer>>

Westplein
Deel tijdelijke fietsenstalling Westplein wordt opgeheven. Op woensdag 22 augustus verwijderen we 775 fietsparkeerplaatsen in het noordelijk deel van de fietsenstalling op het Westplein. Het zuidelijke deel van fietsenstalling Westplein (850 plaatsen) blijft voorlopig nog in gebruik.

Smakkelaarsveld
Op woensdag 25 april worden alle fietsen (en scooters) die gestald staan langs de gevel van de Mediamarkt op het Smakkelaarsveld, verwijderd. Het gaat om het gebied tussen de Noordertunnel en de Catharijnesingel. Hier starten de voorbereidende werkzaamheden voor facelift van de plint, het onderste deel, van gebouw Gildeveste zomer 2018. Op deze plek kunnen in de toekomst ook geen fietsen meer gestald worden. De dichtsbijzijnde stallingen zijn de Stationspleinstalling of de onbewaakte stalling bij de ingang van de Sijpesteijntunnel.

Verwijderde fiets ophalen
Stond je fiets in deze rekken en is hij weggehaald? Dan staat hij nu bij het Fietspunt. Dat is het fietsdepot aan de Koningin Wilhelminalaan 2A. Daar gebrachte fietsen kan je binnen twee maanden gratis ophalen met een passende fietssleutel. Kijk hier voor openingstijden en precieze locatie van het Fietspunt.