Fietsen verwijderen

Voor bouwwerkzaamheden worden er soms fietsenrekken verwijderd of verplaatst. Op deze pagina lees je de meest recente verwijderingsacties en kun je zien wat er met je fiets is gebeurd.

Staat of stond je fiets niet op een van onderstaande locaties? Dan kan het zijn dat je fiets door de gemeente is verwijderd omdat de fiets verkeerd gestald stond of te lang op een bepaalde plek was geparkeerd. Lees meer>>

Willemsviaduct
Op maandag 1 oktober worden alle fietsen weggehaald die gestald staan in de fietsenstalling op het Willemsviaduct. Hier starten de werkzaamheden voor de aanleg van de singel. Straks stroomt er water op deze plek. Je kunt je fiets kwijt op het Smakkelaarsveld, de onbewaakte stalling bij ingang van de Van Sijpesteijntunnel, de Stationspleinstalling óf de Knoopstalling aan de andere kant van de Moreelsebrug.

Hollandse Toren
Op maandag 8 oktober worden fietsen verwijderd die in de Hollandse Toren (de straat tussen de uitgang van Hoog Catharijne en het Vredenburgplein) op de hoek bij Danel gestald staan. Op deze plek komt een stuk oude kloostermuur terug. Ook worden de fietsen verwijderd die langs de leuning van de brug staan.

Westplein
Deel tijdelijke fietsenstalling Westplein wordt opgeheven. Op woensdag 22 augustus verwijderen we 775 fietsparkeerplaatsen in het noordelijk deel van de fietsenstalling op het Westplein. Het zuidelijke deel van fietsenstalling Westplein (850 plaatsen) blijft voorlopig nog in gebruik.

Verwijderde fiets ophalen
Stond je fiets in deze rekken en is hij weggehaald? Dan staat hij nu bij het Fietspunt. Dat is het fietsdepot aan de Koningin Wilhelminalaan 2A. Daar gebrachte fietsen kan je binnen twee maanden gratis ophalen met een passende fietssleutel. Kijk hier voor openingstijden en precieze locatie van het Fietspunt.