Actueel

Jouw gedicht in de grootste ter wereld?

10 Juli


Laat de poëzie uit je pen vloeien. Want met trots openen wij op 19 augustus de grootste fietsenstalling ter wereld bij station Utrecht Centraal. En jouw gedicht kan een plekkie krijgen op de muur.

Lees meer »

Natte billen onder het bollendak

3 Juli


Natte billen onder het bollendak. Het kan je zomaar gebeuren als je iets te ver naar achteren zit op de rand van het waterornament op het Stationsplein. Daar stroomt na een lange tijd weer water dus als je niet oppast dan… De ledlichten in de pilaren schijnen inmiddels dus je zit/staat nog met je doorweekte derrière in de spotlights ook!

Lees meer »

CU @ opening skatepark Jaarbeursplein

1 Juli


Zaterdag 20 juli opent ‘ie voor het eggie: het tijdelijke skate- en sportpark Jaarbeursplein. Van 12.00 tot 18.00 krijg je:

  • skateboardlessen
  • freerun-/calisthenicsdemo
  • skateboarddemo duo battle
  • best trick wedstrijden
  • skateboardmarkt
Lees meer »

Rondwandeling stationsgebied - zaterdag 13 juli

27 Juni


Dit keer niet op de eerste zaterdag van de maand maar op zaterdag 13 juli. Dan kun je met een gids door het Stationsgebied Utrecht wandelen. Dé mogelijkheid om te horen én zien wat er precies gebeurt op straat, rond het station, het Jaarbeursplein en in Hoog Catharijne.

Lees meer »

Maandag 19 augustus opent de hele Stationspleinstalling

18 Juni


Anything you want, she got it
Anything you need, she got it
Anything at all, she got it.
Babyyyyyy

Maandag 19 augustus is ze er klaar voor. De grootste, de knapste, de Utrechtste, de grappigste met een doorgaand fietspad: ze heeft het allemaal. De Stationspleinstalling is helemaal klaar, open, gereed, ready steady en af. Vanaf 19 augustus zijn er 5.000 plekken bij in de Stationspleinstalling.

Lees meer »

Meld u aan voor de nieuwsbrief