Actueel

Utrecht beweegt expositie

8 Mei


In de foto-expositie ‘Utrecht beweegt’ geven vijf Utrechtse fotografen hun kijk op het thema beweging in het Stationsgebied. De expositie staat een jaar op het Stationsplein. Precies zo lang er nog hekken staan aan de rand van het plein. Kijk en verwonder je tijdens je loopje richting Moreelsepark of retour. Lees meer>>

Lees meer »

Als een ster over de loper

7 Mei


Vanaf woensdagmiddag 8 mei 12 uur loop jij als een echte ster over de groene loper. Die hebben we voor je uitgerold om je de kortste weg te wijzen van het station naar de Moreelsehoek. Daar vind je dan ook de taxi’s en de K&R.

Andersom is het natuurlijk ook de kortste route van je taxi naar het station. En ben je bang je trein te missen…? Wees niet bang. Op deze groene loper hóéf je niet te lopen, je mag ook hollen! :-)

Lees meer »

Meer plein, meer ruimte, meer foto’s, meer Utrecht

24 April


Woensdag 8 mei om 12.00 uur schijnt de zon. Sowieso. Gegarandeerd. Beloofd. Echt. En zelfs als het plenst van de regen die dag: dan nog schijnt de zon. Want op woensdag 8 mei opent het tweede deel van het Stationsplein. Je kunt dan weer buitenom van Utrecht Centraal richting Moreelsepark.

Lees meer »

Meld u aan voor de nieuwsbrief