Vastgoed in het Stationsgebied

Investeer in de meest centrale en dynamische ontmoetingsplek van Nederland.

In Utrecht werken we samen met onze partners aan de grootse binnenstedelijke herontwikkeling van Nederland.
We bouwen aan een nieuw Stationsgebied, dat samen met de historische binnenstad het centrum van Utrecht vormt.

Benieuwd naar de mogelijkheden in het Stationsgebied? De vastgoedbrochure geeft een overzicht.

We bouwen hier aan de grootste fietsenstalling van de wereld en een nieuw stationsplein. We renoveren winkelcentrum Hoog Catharijne en geven de stad het water in de singel terug. Het nieuwe muziekcentrum TivoliVredenburg is opgeleverd en draait op volle toeren. Utrecht Centraal, hét vervoersknooppunt van Nederland, is door de recent afgeronde verbouwing helemaal klaar voor de reiziger en de toekomst. Ook voegen we ruim 250.000 m² bvo kantooroppervlakte toe. Het grootste deel hiervan komt beschikbaar aan de westkant van het station. De westkant van Utrecht krijgt een compleet ander aanzicht met kantoren tot 90 meter hoog en een levendige mix van werken, wonen en uitgaan.

Toplocatie in centrum van het land
Wilt u zich vestigen of wilt u investeren in het Stationsgebied van Utrecht? Dat betekent een toplocatie voor uw bedrijf op de meest centraal gelegen plek van Nederland. Alle voorwaarden om duurzaam te ondernemen zijn aanwezig. Openbaar vervoer, het nieuwe Hoog Catharijne, horeca, theater en de historische binnenstad liggen binnen handbereik. Met de trein bent u met een half uur op Schiphol of in hartje Amsterdam. Diverse toonaangevende bedrijven en overheden zijn u voorgegaan. Zo verhuisde de gemeente Utrecht al naar het nieuwe Stadskantoor en is het bestuurscentrum van de Rabobank een blikvanger in de omgeving. Maar er zijn meer
investeerders. Zo wordt begin 2018 een WTC in het Stationsgebied geopend.

Vragen of een gesprek?
Heeft u vragen of wilt u een oriënterend gesprek aanvragen? Neemt u dan contact op met Pim Venema, Manager Vastgoed van het Stationsgebied, via telefoonnummer (030) 286 9650.