Sinterklaas schrijft een kleurwedstrijd uit: wie kleurt het nieuwe Muziekpaleis

6 December 2007

Sinterklaas schrijft een kleurwedstrijd uit: wie kleurt het nieuwe Muziekpaleis, de OV-terminal of Nieuw Hoog Catharijne het mooiste in? Doe ook mee en maak kans op kaartjes voor Madurodam!

Er zijn twee categorieën: kinderen t/m 6 jaar en van 7 t/m 12 jaar. In elke categorie kiest Sinterklaas 1 winnaar. Als je wint, mag je met je ouders en je zusjes of broertjes als je die hebt (max. 5 personen) naar Madurodam! Hier kun je onder andere de miniatuurversie van de OV-terminal bekijken. En je mag ook nog eens helemaal gratis en voor niks met z’n allen mee met de trein!

Bouwpieten deelden afgelopen zaterdag 24 november de kleurplaten uit in de stationshal. Was je niet hier, maar wil je toch meedoen? Haal dan de kleurplaat op in het Infocentrum, of download het hier! Print de kleurplaat uit die je graag wilt inkleuren (Muziekpaleis, OV-terminal of Nieuw Hoog Catharijne), geef het mooie kleuren en lever je kleurplaat in vóór 5 december 2007 bij het Infocentrum Stationsgebied. Of stuur het op naar:

Infocentrum Stationsgebied Gildenkwartier 193 (ingang naast Media Markt)
Postbus 1273
3500 BG Utrecht
Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 13.00 - 18.00 uur en zaterdag van 13.00 - 17.00 uur

De winnaars krijgen in de week van 10 december bericht. De namen worden ook bekendgemaakt op www.cu2030.nl.