's Nachts doorwerken in de Stationsstraat

20 Oktober 2009

Aankomende donderdag en maandag (22/23 en 26/27 oktober) gaat de aannemer in de Stationsstraat 's nachts door met het verleggen van kabels en leidingen.

Beide nachten kan dit voor bewoners voor geluidsoverlast zorgen. In deze nachten kan de Stationsstraat alleen vanaf de Catharijnesingel in- en uitgereden worden. Woningen en parkeergarages blijven bereikbaar.

De werkzaamheden worden 's nachts uitgevoerd omdat ze overdag een te grote belasting opleveren voor de aanvoer van goederen en de bereikbaarheid van de parkeergarages van Hoog Catharijne. Kabels en leidingen worden in de Stationsstraat verlegd om straks de verbouwing van Hoog Catharijne mogelijk te maken en daarbij de voorzieningen in het centrum op peil te houden. Naar verwachting zijn de ondergrondse werkzaamheden in het voorjaar van 2010 afgerond, zodat dan Corio kan starten met grootschalige verbouwing.

Overlast
Overlast tijdens de werkzaamheden kunnen we helaas niet voorkomen, wel proberen we eventuele overlast zoveel mogelijk te beperken. Zo wordt er in het algemeen alleen overdag van 07.00 tot 19.00 uur gewerkt en zullen de kabels en leidingen werkzaamheden in de drukke decembermaand zoveel mogelijk op een laag pitje worden gezet.