Afsluiting Catharijnesingel voor autoverkeer

12 Januari 2010

Vanaf maandag 18 januari is de Catharijnesingel, ter hoogte van het Vredenburg, tijdelijk afgesloten voor auto- en vrachtverkeer. Auto’s worden via de Catharijnebak geleid, fietsers en voetgangers kunnen gebruik blijven maken van het fiets- en voetpad. De omleiding duurt naar verwachting tot 12 maart.

Nieuw riool

Vanaf 18 januari wordt er op de Catharijnesingel, ter hoogte van het Vredenburg, nog een deel van het nieuwe riool van de Catharijnesingel gelegd. Naar verwachting neemt het leggen van het riool een aantal weken in beslag. Daarna volgen er nog wegwerkzaamheden. 

Wegwerkzaamheden

Op dit moment worden er op een aantal plekken op en langs de Catharijnesingel al wegwerkzaamheden uitgevoerd. De Catharijnesingel wordt op deze manier gereed gemaakt voor het definitief afsluiten van de Catharijnebak in maart. Deze wegwerkzaamheden hebben met name gevolgen voor het auto- en fietsverkeer. Zo zal ook de Daalsesingel tijdelijk worden afgesloten, waardoor zowel auto- als fietsverkeer omgeleid wordt. De planning hiervan kunt u vinden op www.cu2030.nl. Woningen, bedrijven, winkels en parkeergarages blijven bereikbaar. Alle wijzigingen worden op straat begeleid door verkeersborden en waar nodig door verkeersregelaars. Excuses voor de overlast.

Klik op het kaartje voor de gewijzigde routes.