Avondwerkzaamheden op het Vredenburg

10 November 2010

In de maanden november en december gaat de aannemer die het Muziekpaleis bouwt regelmatig ‘s avonds doorwerken.

De avondwerkzaamheden zijn nodig om het onderwaterbeton in de nieuwe expeditiekelder onder het Muziekpaleis voor de kerst te kunnen storten. In de kerstperiode kan het beton vervolgens uitharden. De kelder vormt straks de fundering van het nieuwe gebouw.

De avondwerkzaamheden starten op donderdag 11 november en zijn ongeveer 5 weken nodig van maandag tot en met zaterdag. De avondwerkzaamheden duren tot 23.00 uur ‘s avonds. De aannemer brengt dan zogenaamde Gewi-ankers aan. Om deze ankers goed en op tijd aan te kunnen brengen, gaat de aannemer dubbele diensten draaien. Aansluitend op de dagploeg, wordt er ‘s avonds een extra ploeg ingezet. De werkzaamheden vinden plaats binnen de bouwhekken en leveren geen hinder op voor het verkeer. Bewoners en wineliers kunnen overlast ervaren. Tijdens de werkzaamheden schijnen er bouwlampen in de bouwput en kan er geluid van machines en kranen te horen zijn. Voor de overlast die u hier mogelijk van ondervindt, bieden wij u onze excuses aan.

Meer informatie

Op deze site vindt u hier de meest actuele informatie en beelden van de werkzaamheden. Op werkdagen tussen 8.00 en 18.00 uur kunt u contact opnemen met het Infocentrum Stationsgebied 030-2869650. Op werkdagen na 18.00 tot 23.00 en op zaterdag kunt u bellen met de uitvoerder van aannemer Heijmans op nummer 06-53379573.