Kidsfonds presenteert danswedstrijd 'CU-Factor'

10 Februari 2011

De droom van Youssra, Rachelle, Naomi en Alyna wordt werkelijkheid. Deze vier meiden van basisschool De Kameleon in Utrecht deden mee aan de dromenwedstrijd van het CU Kidsfonds. Zij bedachten de CU-Factor; een danswedstrijd voor Utrechtse kinderen.

Hun droomevenement komt er echt, tijdens de culturele zondag op 29 mei, op het Vredenburg. De CU-Factor is een danswedstijd voor kinderen die in groep 6,7 of 8 zitten, op een school in de gemeente Utrecht. Zij kunnen, alleen of samen met vrienden, hun dansmoves aan héél Utrecht laten zien.

Om één van de finalisten te worden én op 29 mei op het Vredenburg te staan, kunnen kinderen vanaf 10 februari hun dansact filmen en tot 15 april op youtube plaatsen. Tussen 18 april en 6 mei kan iedereen stemmen op de filmpjes. Daarna kiest de vakjury wie er straks in de finale staan op het Vredenburg. Op www.kidsfonds.nl lees je alles over de wedstijd.

29 mei op het Vredenburg!

Utrecht wordt op de Culturele Zondag in mei omgetoverd tot één grote dansvloer. Op het Vredenburg strijden de finalisten van de CU-Factor en zijn er allerlei workshops en andere leuke activiteiten voor iedereen. Dus kom sowieso kijken die dag!