NS & Fatboy zorgen voor wachtruimte op CS

24 Maart 2011

NS opent in nauwe samenwerking met Fatboy een tijdelijke pop-up wachtruimte in een deel van de voormalige ruimte van restaurant De Tijd. Compleet ingericht met Fatboys wordt het wachten op de trein een stuk aangenamer.

Met het concept van pop-ups wil NS reizigers en passanten verrassen en hun verblijf op het station veraangenamen, door leegstaande ruimtes tijdelijk in te vullen. De partners die NS hiervoor aantrekt zijn zeer divers. Het uitgangspunt van de pop-up wachtruimte op Utrecht Centraal is het creëren van extra tijdelijke zitgelegenheid. NS heeft met Fatboy hierin de juiste samenwerkingspartner gevonden.

Fatboy zorgt ervoor dat de reizigers relaxed kunnen wachten in hun comfortabele producten. Flexa Let’sColour zorgt voor de aankleding van de wanden. Op de zogenoemde Walls of Fame kunnen reizigers berichten achterlaten. Via twitter en de Facebook pagina van Fatboy worden deze gedeeld. Op vrijdagochtend 25 maart, om 8.00 uur openen Michiel Noy, directeur van NS en Robertjan Zonneveld, directeur van Fatboy de deuren van deze tijdelijke wachtruimte in de voormalige ruimte van restaurant De Tijd.