Jaarbeurstraverse in de nacht afgesloten

28 Maart 2011

Tussen 3 en 24 april is de Jaarbeurstraverse, de looproute tussen het Jaarbeursplein en het station, doordeweeks ’s nachts afgesloten.

Drie weken lang is de traverse in de nachten van zondag op maandag, ma/di, di/wo, wo/do en donderdag op vrijdag afgesloten tussen 01.30 en 05.00 uur. De nachten van vrijdag op zaterdag en zaterdag op zondag is de traverse wel te gebruiken.

De looproute wordt ’s nachts vooral gebruikt door reizigers die met de nachttrein reizen. Tijdens de afsluiting zijn het station en de binnenstad en het Jaarbeursplein bereikbaar via een omleiding die loopt via de Noordertunnel. De omleiding is met borden aangegeven.
Bent u niet in staat (zelfstandig) gebruik te maken van deze omleiding, dan wordt u begeleid door een medewerker van de aannemer.

De sloop van de sporthal gaat de komende maand 24 uur per dag door. Voor bepaalde werkzaamheden moet de looproute worden afgesloten om veilig en snel te kunnen werken. De afsluiting gebeurt ‘s nachts wanneer er veel minder reizigers zijn. Meer weten? Check de CU op straat.

Meer info over de sloop van de loopbrug, sporthal en Catharijnehof