The Mall of Sound; 33 ⅓ uur muziek in één dag

Op zaterdag 28 juni 2014 beleeft het muziekfestival The Mall of Sound zijn tweede editie in Hoog Catharijne in Utrecht. Het festival biedt een keur aan artiesten in allerlei muziekstijlen voor winkelend publiek, voorbijgangers en muziekliefhebbers van divers pluimage. Het is gratis toegankelijk.

Maar liefst vijfendertig artiesten zijn die dag te beluisteren op plekken waar je het niet verwacht. Initiatiefnemer van het festival is het Rosa Ensemble, dat voor de programmering de medewerking kreeg van Utrecht Muziek, de Gaudeamus Muziekweek, RASA en Hoog Catharijne.

Muziek van electro-pop tot klassiek

Bezoekers kunnen muziek in allerlei stijlen verwachten op onverwachte plekken. Daarmee mag het festival zich profileren als “het meest stijlvolle festival van Nederland”.

Naast kleine, veelbelovende artiesten als Klarälven en fSTARand presenteert het festival ook grote namen als Spinvis, Het Nederlands Kamerkoor, Knalpot en Slagwerk Den Haag. Organisator Rosa Ensemble zelf zal een voorproefje geven van hun show waarmee zij deze zomer op de Parade staan.

The Mall of Sound: 13 locaties, 33 ⅓ uur muziek, 35 acts, 1000 dBs, 2000 minuten, 3000 meter kabels

The Mall of Sound beleefde 31 augustus 2013 zijn eerste editie in Hoog Catharijne met één podium. Dit jaar groeit het uit tot een festival met maar liefst dertien podia! Tussen 11:00 en 19:00 uur spelen 34 acts samen 33 ⅓ uur muziek.

Mall of Sound

> Zaterdag 28 juni 2014 > 11:00-19:00 uur > Hoog Catharijne Utrecht > Toegang gratis

https://www.facebook.com/theMallofSound

https://twitter.com/TheMallofSound