Het Westplein oversteken

30 September 2014

De oversteek door de fietsenstalling op het Westplein is open; de fiets- en voetgangersoversteek bij de Damstraat is tijdelijk afgesloten. De oversteek bij de Damstraat wordt opnieuw geasfalteerd, deze is daarom in beide richtingen afgesloten. Deze werkzaamheden duren naar verwachting tot 10 oktober. Er worden verkeersregelaars ingezet.

De oversteek aan de andere kant van het Westplein, van de Kop van Lombok richting het Park Plaza Hotel, is half afgesloten. Het stuk vanaf de fietsenstalling naar het hotel is niet meer in gebruik. De fiets- en looproute vanaf Lombok tot het paviljoen POP en de ingang van de fietsenstalling blijft wel open. Vanaf daar kunnen fietsers en voetgangers door de stalling lopen en via de nieuwe middenoversteek naar centrum of station gaan.

We zijn ons ervan bewust dat deze werkzaamheden overlast met zich mee brengen. Einddoel is goede oversteken over het Westplein, die zorgen voor een goede bereikbaarheid van de fietsenstalling en een rechtstreekse comforabele verbinding tussen Lombok en het station/ centrum.