Verkeershinder Paardenveld en Daalsetunnel

30 Oktober 2014

De dag dat er weer water in de Catharijnesingel stroomt, vanaf de Weersingel tot aan TivoliVredenburg, komt steeds dichterbij. Om voor die tijd werkzaamheden aan onder andere het diepriool te kunnen uitvoeren wijzigt de verkeerssituatie hier regelmatig. De komende twee weken staan er in de omgeving van Paardenveld en de Daalsetunnel werkzaam­heden gepland die geluids- en verkeershinder geven.

Verkeershinder Daalsetunnel van maandag 3 november t/m vrijdag 7 november

Om twee extra rijstroken aan te leggen wordt in de Daalsetunnel ’s avonds, buiten de spits, een aantal rijstroken tijdelijk afgesloten. De doorgang blijft toegankelijk maar door het ontbreken van de rijbanen kan het drukker zijn dan normaal.

Verkeershinder Paardenveld van maandag 10 november t/m donderdag 13 november

Om het laatste stuk diepriool aan te leggen wordt een aantal rijstroken ‘s avonds en ‘s nachts na de spits tijdelijk afgesloten. Verkeer dat vanaf de Daalsetunnel richting Amsterdamsestraatweg en Weersingel wil wordt omgeleid door verkeersregelaars. Van dinsdag 11 november 19.00 tot en met donderdag 13 november 6.00 worden de verkeerslichten uitgeschakeld en worden er verkeersregelaars ingezet.

Meer informatie over de werkzaamheden in de avond- en nacht vind je in de brief voor omwonenden.