Win een fotoboek!

5 Augustus 2015

De mannen van bouwpututrecht.nl hebben een fotoboek samengesteld van de foto’s die ze sinds maart 2007 in het Stationsgebied Utrecht hebben gemaakt.

Ze noemen het "een sentimentele reis langs verloren plekjes en momenten in een landschap van opruiming en vernieuwing." Oftwel: een mooi boek.

In het boek wandel je door het Stationsgebied Utrecht de afgelopen 8 jaar. 50 pagina's: bouwen, slopen, opleveren, (om)fietsen en muziekmaken.

CU mag er 20 weggeven!

Wil je kans maken op het boek “Bouwen aan Stationsgebied Utrecht, 2007–2015″? Stuur dan uiterlijk 16 augustus je mooiste/leukste/grappigste/beste foto van of over het Stationsgebied Utrecht naar stationsgebied@utrecht.nl, tweet 'm naar @cu2030 of post 'm op onze facebookpagina.

In de week van 17 augustus kiezen we de winnende inzendingen. De 20 winnaars sturen we een fotoboek toe én we plaatsen de winnende foto's op de website en op de facebookpagina van cu2030.

( Er is geen onafhankelijke jury. De jury bestaat uit mensen die zich dagelijks met het Stationsgebied bezig houden: de web- en facebookredacteur, een voorlichter en een CU fotograaf. )