Verhuizing buslijnen Utrecht Centraal per 2 juli

1 Juli 2016

Vanaf zaterdag 2 juli vind je alle bussen aan de Jaarbeurskant van het station. De buslijnen van busstation Centrumzijde verhuizen naar de twee busstations aan de andere kant van het station: haltes C en D (busstation Jaarbeurszijde) en haltes G en H (busstation Jaarbeursplein).

Op de plattegrond zie je welke bus waar voor je stopt op Utrecht Centraal.  

De verhuizing en de nieuwe dienstregeling kunnen gevolgen hebben voor je busreis. De looproute van en naar je bestemming kan langer, of korter, zijn dan je gewend bent. 
Nieuwe dienstregeling, haltes, routes, lijnen en andere vertrektijden. Kijk op de website van u-ov voor informatie over routes, lijnen en tijden.

Looproutes stationsgebied
Vanuit de stationshal blijft per (rol)trap of lift de looproute over het ‘oude busstation centrumzijde’ open richting Moreelsepark / Laan van Puntenburg. Zowel aan de Centrumkant als de Jaarbeurskant zijn er nieuwe parkeerplaatsen voor de (regio)taxi en plaatsen voor ‘kiss&ride’. Klik hier voor de nieuwe plattegrond.

Busstation Centrumzijde sluit voor zo'n anderhalf jaar, er komt zo werkruimte voor de bouw van het nieuwe gecombineerde bus-  en tramstation, de bouw van de Uithoflijn, het Platform, het nieuwe Stationsplein met fietsenstalling en de Moreelsebrug.