Kom je bij ons trouwen? Op Utrecht Centraal

6 Oktober 2016

Iedere dag ontmoeten mensen elkaar op Utrecht Centraal, voor de zoveelste keer, om samen te reizen, om koffie te drinken óf voor de allereerste date.

Die eerste keer dat je elkaar ging zien. Op Utrecht Centraal. Die broek met die schoenen? Die rok? Nah. Toch maar groen. Dat overhemd doet het altijd goed. Haar los of in een staartje. Een 3 dagen baardje of scheren. Wat als het een enorme sukkel is in het echt? Als ze maar niet zo raar lacht als m'n ex.

Van het één komt het ander, en als je gaat trouwen, kun je dat maar beter goed doen. Kom je bij ons trouwen? Jullie unieke dag op een unieke locatie.

Op 7 december opent de nieuwe stationshal van Utrecht Centraal en alleen op die dag kan er écht getrouwd worden op Utrecht Centraal: in de stationshal ten overstaan van je vrienden, familie en iedereen die wil of toevallig langsloopt. Wij regelen de locatie, de ambtenaar van de burgerlijke stand, de fotograaf en de film, jullie regelen de stralende glimlach en dé kus.

Trouw jij op Utrecht Centraal?
Ieder stel dat op 7 december wil trouwen in de stationshal kan zich aanmelden. Mail uiterlijk vrijdag 14 oktober naar stationsgebied@utrecht.nl en vertel ons waarom je vindt dat juist jullie de kans moeten krijgen te trouwen op Utrecht Centraal. Eén stel wordt vervolgens gekozen op basis van de meest overtuigende motivatie.

Trouwen is serious business
Lees de voorwaarden om te mogen trouwen op deze pagina.

#oputrechtcentraal