Bioscoop Kinepolis Jaarbeurs 14 december open

3 November 2016

Een filmpje pakken in Utrecht wordt vanaf woensdag 14 december 2016 nóg leuker: dan opent bioscoop Kinepolis Jaarbeurs zijn deuren. Rogue One - A Star Wars Story (trailer) is de eerste film die het publiek in de gloednieuwe bioscoop naast de Jaarbeurs kan bekijken.

Met 14 zalen en 3.200 stoelen wordt Kinepolis Jaarbeurs de grootste bioscoop van Utrecht, en één van de grootste bioscopen van Nederland. Alle zalen zijn voorzien van laserprojectie, waardoor de beeldkwaliteit in elke zaal haarscherp is. Er is ook een Laser ULTRA- en een Dolby Atmos-zaal.

De definitieve filmagenda wordt later bekend gemaakt, maar zeker is dat Rogue One – A Star Wars Story op 14 december de allereerste film is die Kinepolis Jaarbeurs vertoont. De film is te zien in de Laser ULTRA-zaal: een zaal met Dolby Atmos-geluid, een scherm van 156 m² en bijna 500 stoelen.

In december gaat Kinepolis Jaarbeurs gedeeltelijk open met zes zalen. De resterende zalen openen in de periode erna geleidelijk tot de bioscoop in februari 2017 compleet up-and-running is.

De bios van binnen, sneak preview: