Stel je voor. Eén kans, één dag. Kom trouwen voor een dag: op Utrecht Centraal

17 November 2016

Trouwen voor een dag, ja je mag! Op 7 december opent Utrecht Centraal. Trudy en Robert geven elkaar op deze dag écht het ja-woord. Maar wat zij kunnen, kun jij ook: voor één dag: op Utrecht Centraal.

Stel je voor: jij staat onder aan de trap en zij wandelt gracieus naar beneden: linea recta je armen in. Jullie horen samen. In ieder geval voor één dag.

Stel je voor: hij rent, zonder te struikelen, de stationstrap af: tilt je op en kust je op de mond. Eindelijk getrouwd! Voor één dag.

Stel je voor: je loopt samen door de hal naar de kiosk voor dat kaasbroodje dat je altijd samen haalt. En ineens durf je het te vragen. Hij zegt ja, natuurlijk, hij zou wel gek zijn om nee te zeggen. Boter bij de vis; trouwen maar! Voor één dag.

Stel je voor: de knapste conducteur van je dromen loopt door de hal, je loopt op 'm af (niet treuzelen recht op je doel af): 'wil je met me trouwen?' ... "ja ik wil!" Voor één dag.  

Op Utrecht Centraal, op 7 december, onder aan de trap midden in de hal vind je jouw pop up trouwkapel. Wij regelen de ambtenaar, jurken, hoeden, bloemen, sluiers en zelfs je ringen. Tussen 12.00 en 15.00 uur en tussen 16.00 en 20.00 uur.

Echte liefde, geen echte liefde, alleen pure lust: maakt allemaal niet uit, het is maar voor één dag, maar wel jullie dag.

#opUtrechtCentraal