Kom een bakkie doen. Donderdag 14 en vrijdag 15 september

Het Smakkelaarsveld: een plek om van te houden. Het Smakkelaarsveld komt er anders uit te zien. Nu is het een plek waar de meeste mensen zo snel mogelijk langslopen, maar dat wordt anders. Er komt water: de Leidse Rijn wordt doorgetrokken, er komt een bus- en trambaan dwars doorheen en de gemeenteraad heeft besloten dat er ruimte komt voor wonen en groen. Hoe het er allemaal precies uit komt te zien, dat weten we nog niet. Wat we ook nog niet weten, is waarom je hier straks naartoe zou komen.

Waarom kom jij straks naar het Smakkelaarsveld?
Het antwoord op díe vraag, horen we graag van jou in een kort gesprek. De resultaten van deze gesprekken geven we mee aan de marktpartijen die het Smakkelaarsveld gaan ontwikkelen. Zo draagt jouw antwoord bij aan het hart van deze plek. Zodat het Smakkelaarsveld een plek wordt om van te houden.

Op donderdag 14 en vrijdag 15 september staan we op het Smakkelaarsveld om jouw antwoord op bovenstaande vraag te bespreken met een kop koffie of thee. We staan op de hoek Smakkelaarsveld/Catharijnesingel, tegenover TivoliVredenburg: op beide dagen tussen 08.00 en 21.00 uur

Het Smakkelaarsveld: een plek om van te houden.

Meer weten, vragen? Mail naar: smakkelaarsveld@utrecht.nl