Ingang Stationspleinstalling tijdelijk dicht

17 Oktober 2019

De vloer is lava, of nee ehhh… de vloer is asfalt!!!

Gloeiend heet wordt het, het fietspad voor de ingang van de Stationspleinstalling. In de avond en nacht van maandag 21 op dinsdag 22 oktober brengen we daar de definitieve laag asfalt op aan.

Om smeltende banden en smeulende zolen te voorkomen sluiten we daarom de ingang van de stalling aan de kant van het Smakkelaarsveld tijdelijk af. Dat gebeurt van 20.00 uur ‘s avonds tot 5.00 uur ‘s ochtends. De uitgang is gewoon open want daar is geen b(r)andgevaar.

Wil je toch naar binnen fietsen? Tis een beetje omrijden maar de ingang van de stalling aan de kant van het Moreelsepark is gewoon open.

De werklui zijn trouwens helemaal niet lui. Die zijn nu al hard aan het werk met de voorbereidingen van het fietspad. Daarom kun je de roltrap én de trap die het dichtstbij Hoog Catharijne zit tijdelijk niet gebruiken. Maar de lift doet het gewoon. En de trap aan de andere kant ‘doet’ het ook normaal. Dan kom je nog langs de boom op de trap ook! Daar kan ik nu een hele boom over opzetten maar daar heb ik zó geen zin in… :-)

You'd better stop, before you’re gonna melt your band
You'd better stop and enter aan de Moreelsekant
Ooh you’d better stop