Actueel

Nog zeker twee zomers een tijdelijk skate- en sportpark op het Jaarbeursplein

11 Oktober


Het tijdelijke skate- en sportpark naast het Jaarbeursplein is populair en wordt veel gebruikt. Doordat de bouw van het Jaarbeurspleingebouw nog even op zich laat wachten kan de tijdelijke invulling nog zeker twee zomers worden gebruikt. Om het skatepark ook in deze periode goed te kunnen blijven gebruiken krijgt het deze week een onderhoudsbeurt.

Op 12 en 13 oktober krijgt de vloer van de skatebaan een nieuwe speciale laag, wordt er geschilderd en wordt er onderhoud uitgevoerd. Ook is dit een goed moment om te controleren of alles nog veilig te gebruiken is. Dat doen wij een keer per twee jaar. Om de nieuwe laag goed te laten drogen en om onze mensen de ruimte te geven kun je de skatebaan tijdelijk niet op. Wij denken nu dat je vanaf 14 oktober weer over de baan kunt flitsen. Als het weer meezit natuurlijk. Daarom houden wij weerman Gerrit Hiemstra scherp in de gaten.

Lees meer »

Wat bruist daar ̷d̷o̷o̷r̷ ̷.... in de singel...?

10 September


Het was even stil rond licht-en luchtkunstwerk Silent Echos, maar dat gaat veranderen. Vanaf 13 september gaan we de techniek testen met een compressor. En dan… lijkt het singelwater bij de brug aan de kant van TivoliVredenburg een beetje op bruiswater.

Lees meer »

Voor jou: gratis singelwandelingen door Gilde Utrecht

2 September


Pak dit buitenkansje en beleef op zaterdag 11 september je singel te voet. Paul vertelt je over de ontwikkeling van het Zocherpark, Wim weet alles over de bloemetjes en de bijtjes, Alfred heeft een oog voor architectuur, Aart voor bruggen en bomen en Gerrit is een wandelende encyclopedie als het om de singel van vroeger tot nu gaat.

Lees meer »

Pak jouw to-do-lijst erbij. Dit kun je allemaal doen rond de singel in 2021.

31 Augustus


Het is alweer een jaar geleden dat de Utrechtse singel weer rond was. Dat moment willen we niet zomaar voorbij laten gaan. Dus hebben we wat leuke to do’s bedacht rond de singel.

Singellovers opgelet: op en vanaf 11 september 2021 beleef je je singel op een andere manier. Trek je wandelschoenen aan en gá. En stap af en toe eens ergens naar binnen, aan de singel is er altijd wat te beleven >> cu2030/singel2021

Lees meer »

Save the date: 11 september. Ontsnap aan 2021, kom mee.

30 Juli


In 2020 was de singel weer rond en gaven we ‘m terug aan de stad.
In 2022 gaan we de singel vieren als onderdeel van Utrecht 900 en ontmoeten we elkaar, op of langs het water.

Als voorpret is er dit jaar iets leuks te beleven langs de singel.

Save the date: 11 september.
Ontsnap aan 2021, kom mee.

En, geen zorgen, je komt ook weer veilig thuis.

Doe een voorproefje van de Singel Escape >> https://outsideescape.nl/utrechtsingel/

En kijk hier voor het programma óp en vanaf 11 september: genoeg om uit te kiezen.

Lees meer »

Meld u aan voor de nieuwsbrief