Actueel

Glijden over het water met Streetview

5 Januari


Met een bootje de Utrechtse singel op? Daar is het toch veel te koud voor. Hoewel, digitaal kan van alles. Dat hebben we de afgelopen tijd wel gemerkt. Met Google Streetview glijd je nu ook in deze koude wintermaanden soepeltjes over het wateroppervlak van de Utrechtse singel.

Lees meer »

Herinrichting Hollandse Toren

22 December


Het winkelend publiek is er voorlopig helaas even niet. Daarom gaan we eerder aan de slag om de Hollandse Toren opnieuw te bestraten. Het laatste stukje van het Vredenburgplein richting de straat Vredenburg, tussen de KFC en de Starbucks, krijgt de definitieve klinkers. Er komen ook 6 lichtmasten. Rond 1 van de 3 bomen staan al bankjes; de bankjes bij de overige bomen komen later.

Lees meer »

Verlichte weg

21 December


Er leiden meerdere wegen naar Utrecht Centraal. Maar als we allemaal een paar weken thuisblijven, weet je straks de snelste route nog wel? Met 32 gloednieuwe borden én plattegronden voor voetgangers wijzen we je de weg aan beide kanten van het station. We zijn begonnen bij de Smakkelaarshoek. Later plaatsen we dezelfde borden ook in het historische centrum van Utrecht.

Lees meer »

De bouw van een park

16 December


De bouw van de bijzondere groene torens van Wonderwoods is gestart. Sterker nog: de bouw van een heus ‘Verticaal Bos’ is begonnen. Of nog beter: we zijn begonnen aan een eigen stukje Nationaal Park in het Stationsgebied! Of nou goed, een zusje dan.

Lees meer »

Denk mee over het Jaarbeurspleingebouw

9 December


Mis jij nog een nachtclub in het Stationsgebied? Ga je graag naar kunstexposities, het theater of lekker uit eten? Zoek je een werkplek met goede koffie? Misschien ga je wel liever sporten of skaten op deze plek. Of stap je over een paar jaar in de lift op weg naar een rooftopbar.

We willen graag weten wat jij zou willen zien of doen in het nieuwe Jaarbeurspleingebouw en halen ideeën op via een online vragenlijst. Vul jij ‘m ook in?

Link naar enquete

Lees meer »

Meld u aan voor de nieuwsbrief