Actueel

Andere singeltijden

24 September


Het kan verkeren. In 2010 scheurden de auto’s je hier nog voorbij, maar nu vaar je met je bootje over het mooie singelwater. Je liep hier toen zo snel mogelijk door, maar nu geniet je van het groen.

Na jaren van slopen, graven, zandhappen en bouwen is de Catharijnesingel echt terug van weggeweest. In deze video gemaakt in samenwerking met Bouwput Utrecht zie je waar we het al die jaren voor deden. Wát een verschil.

Lees meer »

Catharijnesingel afgesloten door werkzaamheden

22 September


Het water van de Catharijnesingel is terug. Maar aan de weg ernaast is nog wel werk te doen. Nu is de kruising van de Catharijnesingel met de fiets- en voetgangersbrug bij TivoliVredenburg aan de beurt. We proberen het werk zo snel mogelijk te doen en dan is het in één weekend gepiept. Leuker kunnen we het niet maken, wel een stuk mooier en veiliger.

Lees meer »

Anderhalf jaar in anderhalve minuut

21 September


Op 12 september was 'onze' singel weer rond. Daar is keihard aan gewerkt. Als je wilt zien wat er gebeurde in de periode februari 2019 tot september 2020 is een filmpje natuurlijk veel te lang. Tenzij....

Tenzij we anderhalf jaar in anderhalve minuut proppen! :-)

Lees meer »

Zaterdag 3 oktober rondwandeling

21 September


Zaterdag 3 oktober is er weer een wandeling door het Stationsgebied. Door de coronamaatregelen kan dat niet in een ouderwets gezellig grote groep. We hebben slechts plek voor twee groepen van zeven personen.

Eén groep start om 11.15 uur, de andere om 11.45 uur. Je meldt je aan via stationsgebied@utrecht.nl. Vol = vol.

Lees meer »

Reageer op de plannen voor het Beurskwartier

15 September


Ruimte voor zo’n 3000 woningen. Van sociale huurwoningen tot koopwoningen met verschillende prijzen. Groene straten, tenminste één groot park en veel plek om te werken. En dat alles op loopafstand van Utrecht Centraal.

Lees meer »

De singel is weer helemaal van jou

12 September


We hadden het graag samen met jou gevierd. Door de coronamaatregelen kon dat niet. Volgend jaar vieren we het feest alsnog. Beloofd.

Vandaag geven we de singel aan je terug met dit filmpje.

Lees meer »

Meld u aan voor de nieuwsbrief