Actueel

Rondwandeling stationsgebied - zaterdag 7 december

28 November


De Sint heeft z’n biezen en z’n schimmel nog niet gepakt of wij komen met een presentje. Zaterdag 7 december kun je met een gids door het Stationsgebied Utrecht wandelen. Dé mogelijkheid om te horen én zien wat er precies gebeurt op straat, rond het station, het Jaarbeursplein en in Hoog Catharijne.

Lees meer »

Stationsplein wéér groter

25 November


Oei, ik groei. Er lijkt geen eind aan te komen. Dat Stationsplein blijft maar groter groeien. Nu verdwijnen ook de hekken rechts van de ingang van Hoog Catharijne. (Tenminste, als je HC vóór je hebt.)

De wildkamperende bouwvakkers hebben we uit hun tent gelokt zodat we die tent ook af kunnen breken. Nee hoor, alle crazyness op a little stickje. Zij hebben de lekkage gedicht en gaan weer naar moeder de vrouw, vader de man of Jopie de poes.

In ieder geval is het plein vanaf donderdag weer méters groter. Net op tijd voor zwarte vrijdag. Zou dat de kleur van de nieuwe pui verklaren…? ;-)

Lees meer »

Knielen op een bed van violen

13 November


Slenterend over het Stationsplein hoor je de strijkers aanzwellen. Vioolmuziek vermengt zich met het zachte ruisen van bomen. In verwondering kijk je om en je ziet ze vrolijk aan je voeten. Dapper aan de wortels van de stam… Je buigt je hoofd en knielt neer op een bed van violen.

Lees meer »

Meneer van den Boom plant een boom

8 November


Het lijkt te mooi om waar te zijn. Maar op 8 november plantte Marc van den Boom van aannemer Bouw21 de eerste boom op Het Platform. Dit deed hij samen met Arjen Zaal, een van de architecten van VenhoevenCS. Dat platform is trouwens helemaal niet plat. Het heeft een heel andere ‘form’ want het is een gebouw.

Lees meer »

Rondwandeling Stationsgebied - zaterdag 2 november

1 November


Iedere eerste zaterdag van de maand kan het. Dus nu op 2 november. Dan kun je met een gids door het Stationsgebied Utrecht wandelen. Dé mogelijkheid om te horen én zien wat er precies gebeurt op straat, rond het station, het Jaarbeursplein, de singel en Hoog Catharijne.

Wandel je mee?

Lees meer »

Meld u aan voor de nieuwsbrief