Overzicht werkzaamheden centrumzijde

Op deze pagina, voor bewoners van appartementencomplex Radboudveste, Gildeveste en Moreelsepark, vindt u een maandelijks overzicht van de werkzaamheden die overlast kunnen geven. Met name avond-, nacht- en weekendwerk. Ook werk dat overdag plaatsvindt en veel overlast geeft, wordt vermeld.

E-mailservice
Tussentijdse wijzigingen worden op deze pagina toegevoegd. Wilt u ook een e-mail met de extra werkzaamheden ontvangen? Stuur dan een e-mail naar:

Handige links:
De langetermijnplanning voor het hele gebied.
Overzicht bewonersbrieven.

De vetgedrukte projecten veroorzaken naar verwachting meer hinder. De onderstreepte projecten zijn later toegevoegd. Hierover is een e-mailalert uitgestuurd, maar het werk staat niet in de maandelijkse bewonersbrief.

12 april - 12 mei 2021

ProjectDatumWerktijdenWerkzaamhedenTe verwachten overlast
Inrichting definitieve fietspad Smakkelaarshoek - en kade. Werkzaamheden in fases. Alle info op: https://cu2030.nl/archive/2021-04-08/afsluiting-fietspad-smakkelaarshoek-en-sijpesteijntunnel 12 april tot en met 12 mei 07.00-16.00 uur Definitive inrichting fietspad: frezen oude asfaltlaag en aanbrengen nieuwe rode deklaag Geluidshinder en bereikbaarheid
Smakkelaarspark 30 april t/m 2 mei 22.00 - 05.00 uur Ophangen verlichting Werkgeluid
Herinrichting Stationsstraat tot 7 mei 07.00 - 16.00 uur Herinrichting Stationsstraat: ingang Radboudveste en parkeergarage blijft bereikbaar Geluidshinder en bereikbaarheid